tisdag 2 september 2008

Back in business... Eller lite iallafall...

Fortfarande snörvlig, dock bättre idag. Borde kanske vila, vila men är för rastlös, rastlös. Dock ganska lugn "start" på återkomsten till träning: den vanliga tvåmilaren cykling sen

3x3 Kettlebell Clean&Press: 32kg

Sen blev jag sugen på den här gamla björnvarianten efter att ha läst Jockes blogg:

För maximal vikt med hantlar:
5 deadlifts, 5 hang squat cleans, 5 push presses, 5 squats - inte nudda marken med vikterna efter marklyften, inte släppa till häng efter vändningarna.

2x19kg, 2x21kg, 2x25kg. Missade sista knäböjen på 25kg. Det är jäkligt svårt med knäböj när man har hantlar med vikter som snurrar.

4 kommentarer:

Joachim Lennerskans sa...

En repetition kvar? Surt...

Helgjutna hexhantlar måste ju nästan lyfta sig själv i jämförelse.

Martin Altemark sa...

Verkligen!

Martin Altemark sa...

Jo, en repetition kvar. Försökte dock inte så hårt. Hade inte tänkt anstränga mig så mycket. Kommer inte ihåg vad jag gjorde förra gången (hittar inte i loggarna, kanske var innan jag började logga träning?), men tror att det var 24-25kg då. Tror jag skulle kunnat klara mer en "normal" dag. Bra att du tog upp denna! Ska försöka igen snart.

Lite pepp på "J.T" faktiskt. Såg den i loggarna flera gånger, och jag BORDE krossa mina tidigare tider (runt 15 minuter)

Joachim Lennerskans sa...

Jo, tycker det är ett helt ok komplex. Hoppas göra 30 på jobbgymet nån gång (man får nog vara försiktig att jämföra mellan olika hantlar), men 2x28 var TUNGT på ett sätt som 2x26 inte var senast.

Ja, J.T., lite skumt hur han plötsligt försvann. Nog för att jag alltid tyckt det passet varit lite obalanserat, men det var ett bra sätt att krossa pushmusklerna.

Och med fulldjupa dips och chest-to-floor pushups blir det inte fullt lika obalanserat.