torsdag 11 december 2008

Annie

50-40-30-20-10 rep rounds of double-unders och situps (ankrade): 10:54

Suger fortfarande på hopprep. Singelhopp mellan varje double-under - inte så effektivt. Situps jobbigt. Jag suger på det med.

7 kommentarer:

Bear sa...

Den här kan du gärna få vara bättre än mig i, har liksom gett upp hopprep.
Du fick iaf spö i "Grace", in your face! ;)

Martin Altemark sa...

Åh, eftersom jag redan utropat mig till sämst hopprepshoppare i världen så är du försent ute. Du är alltså redan bättre än mig på det. Bra jobb med Grace!

Fit 4 50 sa...

Låt Buddy Lee hjälpa också dig med ditt rep-hoppande.

Anonym sa...

Tjena! är en Crossfittare som kör enligt crossfit.com. Jag läser de flesta inläggen på din blogg. Annie är första WOD:en jag slår dig på tror jag. 7:31 gick det på för mig. Tänkte bara jag skulle förnedra dig lite genom att tala om att en läsare slår dig, så att du tar tag i dubbelhoppen o tränar upp dem. Keep up the good work!
/ Patrik

Martin Altemark sa...

Tjena Patrik. Jag är fullt tillfreds med att spotta och fräsa när det är hopprep inblandat i träningen. Känns inte superprioriterat. Det är alltså HELT okej att du och resten av världen är bättre än mig på det!

Bear sa...

Hoho! Patrik, du är för rolig, ger dig till känna först när du slagit Martin i något. Taktiskt :)

Anonym sa...

Det är ju klart. Man kan ju inte komma här o skryta med en Fran-tid som ni kan göra med en arm bakbundet och bindel för ögonen. Nej man måste taktiskt lägga upp kommenterandet så att alla tror att man är The Hulk annars blir man ju nedtrampad i skiten direkt här på webben. :-)